اموزش اشپزی به سبک حرفه ای

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

اموزش اشپزی به سبک حرفه ای

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

اموزش اشپزی به سبک حرفه ای

آشپزی ایرانی‌ و غذای ایرانی‌ مطمئنا یکی‌ از بهترین و خوشمزه‌ترین‌ها در دنیاست .
وبگاه اموزش آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.
نقشه وبگاه آشپزی در منوی آشپزی زیر به شما امکان یافتن دستورات را به صورت طبقه بندی شده خواهد داد.
با سپاس از شما همراهان مهربان

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
بایگانی
پربیننده ترین مطالب
آخرین نظرات
نویسندگان

خورشت طلا کوله

سه شنبه, ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۱۰:۰۰ ق.ظ

 از خورش های استان گیلان می باشد و بسیار خوشمزه است.

 برای دیدن به ادامه مطلب مراجعه کنید.


مواد لازم:

مرغ  یا گوشت 1.5 کیلوگرم

آرد برنج 1 قاشق غذاخوری

آب 3 لیوان

جعفری خرد شده 150 گرم

گردو 300 گرم

نعنا 150 گرم

گشنیز 150 گرم

آبغوره 1 پیمانه

روغن 4 قاشق غذاخوری

پیاز داغ 4 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

خورش طلا کوله

خورش طلا کوله

 طرز تهیه:

خورشت طلا کوله را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه نمود ،اگر از مرغ استفاده نمایید به زبان محلی به آن خورش طلا کوله غورابه می گویند.خورشت طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار دلچسب می باشد.
اگر از گوشت استفاده می نمایید گوشت بدون اسنخوان باشد بهتر است.گوشت یا مرغ را به خوبی شسته و به همراه پیاز داغ و 3 لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا بپزد.
سبزی ها(جعفری،نعناع،گشنیز) را خوب خرد نمایید و با 4 قاشق غذاخوری روغن سبزی های معطر را کمی سرخ نمایید و داخل قابلمه گوشت بریزید.
مغز گردو را چرخ کرده و به خورش اضافه کنید ،سپس با نمک و فلفل و آبغوره طعم خورش طلاکوله را مطلوب ذائقه خود نمایید.
آرد برنج را با کمی آب خنک رقیق نموده و آرام آرام به خورشت بیافزایید. درب قابلمه را گذاشته و بگذارید تا خورش طلا کوبه جا بیافتد و با برنج سفید میل نمایید.

موافقین ۳ مخالفین ۰ ۹۷/۰۷/۱۰
فاطمه سادات داوری

خورشت طلا کوله

نظرات  (۲)

بح بح حتما خوشمزه میشه
دلم خواست
(:
پاسخ:
ممنون
۰۲ مهر ۹۷ ، ۱۰:۳۷ موزیلاگ ..
ای جاااااااان (((: عشق است گیلااااااان
پاسخ:
بله خیلی عشق است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی