سلام به همه روزتون بخیر!

من امروز با طرز تهیه یه دسر خوشمزه یلدایی اومدم پیشتون. دسر انار سه لایه!

 

 

دسر انار سه لایه، یکی از خوشمزه‌ترین دسرهاست که شما می‌تونید به راحتی اون رو برای مهمانی‌هاتون تهیه کنید. از اون جایی که شب یلدا نزدیکه، بهتون توصیه می‌کنم حتما این دسر خوشمزه رو یاد بگیرید و اون شب برای خانوادتون درست کنید و از خوردنش لذت ببرید!

تهیه این دسر کمی وقت‌گیره و بهتره اون رو از روز قبل آماده کنید؛ چون باید در چند مرحله در یخچال قرار بگیره. این دسر ترکیبی از طعم ترش و شیرین و بافت خامه‌ای و ژله‌ای هستش. پس هر چیزی رو که از یک دسر انتظار میره داره.

لایه اول اون ژله اناره که برای تهیه اون، به جای آب سرد از آب انار استفاده میشه.

لایه دوم موس اناره که از ترکیب یک مخلوط خامه‌ای با نیم بسته ژله انار و دانه‌های انار تازه تهیه میشه.

در ته ظرف هم یک لایه شیرین و خوشمزه خامه‌ای قرار می‌گیرد.

مواد لازم

  • پودر ژله انار    3 بسته (100 گرمی)
  • آب جوش    1 و 3/4 پیمانه
  • آب انار    1 و 3/4 پیمانه
  • پنیر خامه‌ای    350 گرم
  • خامه پر چرب    2 پیمانه
  • وانیل    1 قاشق چایخوری
  • پودر قند    2 پیمانه
  • انار دان شده    1 پیمانه (+برای تزیین)

طرز تهیه

مرحله اول: 

  1. ابتدا یک بسته از ژله‌ها را در 3/4 پیمانه آب جوش بریزید و خوب هم بزنید تا ژلاتین به خوبی در آن حل شود.
  2. سپس 3/4 پیمانه آب انار سرد به آن اضافه و با آن مخلوط کنید.
  3. ژله را در یخچال قرار دهید تا نیم بسته شود (کامل بسته نشود). باید ژله شما حالت تکه تکه و نیمه مایع داشته باشد.
  4. هر 5 دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد.
  5. سپس آن را از یخچال خارج کنید تا در مدتی که مرحله بعدی را انجام می‌دهید، ژله به دمای اتاق برسد.

مرحله دوم:

  1. پنیر خامه ای را با سرعت زیاد همزن بزنید تا هوا به آن نفوذ کند و سبک شود.

  2. به طور جدا گانه، خامه پر چرب، پودر قند و وانیل را در کاسه بزرگی بریزید و با سرعت بالای همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و وقتی سری همزن را خارج میکنید خامه به حالت نوک تیز از آن آویزان باشد.

  3. سپس پنیرخامه ای زده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

  4. مخلوط خامه مرحله قبل را نصف کنید. نیمی از آن را با استفاده از قیف یا با قاشق داخل ظرف های دسر بریزید و سطحش را صاف کنید.

مرحله سوم:

  1. نیم دیگر را با ژله نیم بسته مخلوط کنید تا صورتی رنگ شود. برای این کار هم از سرعت بالای همزن استفاده کنید.
  2. سپس 1 پیمانه دانه انار را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
  3. موس انار آماده شده را به عنوان لایه دوم به صورت یکنواخت در ظرف دسر بریزید.

مرحله چهارم:

حال ظرف ها را با سینی به یخچال منتقل کنید و بگذارید 1 ساعت بمانند تا موس خودش را بگیرد.

مرحله پنجم:

  1. بعد از یک ساعت، لایه آخر دسر انار سه لایه را آماده کنید. این لایه در واقع یک ژله غلیظ است.
  2. 170 گرم از پودر ژله (1 و 2/3 بسته) را در 1 پیمانه آب جوش حل کنید.
  3. سپس 1 پیمانه آب انار سرد را با آن مخلوط کنید. بگذارید ژله کاملاً خنک شود و به دمای اتاق برسد.

مرحله ششم:

  1. ژله مایع خنک شده را روی ظرف های دسر اضافه کنید و دوباره سینی را در یخچال بگذارید.
  2. حداقل چند ساعت صبر کنید تا ژله لایه سوم کاملاً بسته شود (بهتر است برای اطمینان آن را از شب تا صبح در یخچال قرار دهید).
  3. می‌توانید روی دسر سه لایه را با دانه های انار تزیین کنید.
  4. دسرتون آمادست. نوش جونتون!
  5.  

 

پیشاپیش یلداتون مبارک!

نکته: به جای پودر ژله انار می‌توانید از هر پودر ژله قرمز دیگری مثل توت فرنگی هم استفاده کنید.