۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز

مواد لازم برای تهیه کوکوی لوبیا سبز

* 200 الی 300 گرم لوبیا سبز
* 3 عدد سیب زمینی کوچک یا 2 عدد سیب زمینی متوسط
* 3 عدد تخم مرغ
* 1 عدد هویج
* 2 قاشق غذاخوری پیاز داغ
* 1 قاشق چایخوری پودر کاری
* زعفران به مقدار لازم
* نمک، زرچوبه و فلفل به مقدار لازم


مواد کوکو لوبیا سبز
مراحل تهیه کوکوی لوبیا سبز
ابتدا لوبیاهارو ریز میکنیم و داخل ماهی تابه با حرارت ملایم و مقدار خیلی کم روغن و نمک تفت میدیم خود لوبیا آب میندازه و نیازی به آب برای پختن نداره .حالا هویج خورد شده، پیاز داغ، زرچوبه، نصفی از کل مقدار پودر کاری و نمک رو به لوبیا اضافه کرده و تفتشون میدیم.
در ادامه داخل یه کاسه سیب زمینی هایی که پختیم رو رنده میکنیم.حالا تخم مرغ، نمک، فلفل، مابقی پودر کاری و مابقی زعفرون رو هم به سیب زمینی اضافه کرده و خوب مخلوطشون میکنیم.
مخلوط لوبیا رو هم به موادمون اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
حالا داخل یه ماهیتابه کمی روغن ریخته و وقتی روغن داغ شد مایع کوکو رو داخلش میریزیم.

مرحله اخر طرز تهیه کوکو لوبیا سبز

در ماهیتابه رو میبندیم و شعله رو هم ملایم میکنیم تا علاوه بر اینکه یک طرف کوکو برشته میشه خودشو بگیره و مغز پخت هم بشه.
بعد از اینکه کوکو خودش رو گرفت برش میگردونیم تا طرف دیگش هم طلایی بشه در این مرحله دیگه نیازی نیست که در ماهیتابه بسته باشه.

کوکو لوبیا سبز

نوش جان
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سهیلا کرمانشاهی

طرز تهیه شله زرد

طرز تهیه شله زرد برای ماه مبارک رمضان

* برنج 2 لیوان
* شکر 3 لیوان
* گلاب 1/2 لیوان

* کره 25 گرم

* زعفران سائیده 1 قاشق چایخوری

* خلال بادام 1/2 لیوان

* دارچین به مقدار دلخواه

* هل 3-4 عدد یا یک دوم قاشق چایخوری ساییده شده


برنج را از شب قبل چند بار بشویید بگذارید با 3 پیمانه آب تا صبح خیس بخورد.

در ابتدای کار، 8 لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس برنج را اضافه کرده و هم بزنید تا بجوشد. کف روی آن را با کفگیر بردارید و مرتب برنج را به هم بزنید تا ته نگیرد. شعله را ملایم کنید تا برنج بپزد.
حدود نیم تا یک ساعت ممکن است طول بکشد تا برنج له شود. حالانوبت شکر است پس از اضافه کردن شکر باید مرتب هم بزنید چون شله زرد معمولاً زود ته میگیرد، اگر آب آن کشیده شده و سفت شده است میتوانید کمی آب جوش اضافه کنید.
زعفران سائیده را با دو سه قاشق آب جوش دم کنید و آن را به بقیه مواد اضافه کنید. پس از اینکه شکر حل شد گلاب و هل صاف شده و خلال بادام را به شله زرد اضافه نمایید. خوب هم بزنید تا غلیظ شود.
در پایان کره را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود. شعله را کاملاً کم کنید و 20 دقیقه درب قابلمه را بگذارید.
نوش جان

پ. ن : من دونه های هل رو از پوستشون خارج میکنم و با کمی آب جوش دم میکنم و صاف کرده اون رو به شله زرد اضافه میکنم تا رنگ شله زردمون رو خراب نکنه میتونین بجای اینکار از هل ساییده شده هم استفاده کنین.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سهیلا کرمانشاهی