۵ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

دستور تصویری دسر تیرامیسو

از اون جایی که من خودم عاشق دسر و کیکم، امروز هم طرز تهیه یه دسر خوشمزه رو براتون آماده کردم. تیرامیسو یکی از محبوب ترین دسرهای ایتالیایی هست و معنی این کلمه هم میشه "من را انتخاب کن" !

مواد لازم:

  • 6 عدد تخم مرغ سفیده و زرده جدا شده
  • 220 گرم شکر دانه ریز
  • 500 گرم پنیر ماسکارپون
  • یک فنجان قهوه اسپرسو داغ و غلیظ
  • 400 گرم بیسکوییت پاوسینی یا ساوویاردی
  • شکلات خالص رنده شده

1. زرده های تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید تا سفت و کرم رنگ شوند.

2. پنیر خامه ای ماسکارپون را اضافه کرده و با مواد قبلی هم بزنید.

3. سفیده تخم مرغ را جدا با همزن بزنید تا سفت شود و سپس به آرامی به مخلوط مواد قبلی اضافه کنید.

4. بیسکوییت ها را سریعا داخل قهوه فرو برده و بیرون آورید.

5. سپس یک ظرف انتخاب کنید. یک لایه بیسکوییت و یک  لایه از مواد آماده شده بچینید و سپس برای 2 3 ساعت در یخچال قرار دهید.

6. شکلات خالص رنده شده را برای تزیین روی آن بریزید.

نوش جان!

منبع

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سهیلا کرمانشاهی

دستور تصویری تهیه ژله تزریقی

شاید برای شما هم جالب بوده باشه که ژله هایی با طرح گل در درونشون چطور تولید میشن؛ پس با آموزش تصویری امروز همراه ما باشید.

 

آموزش تصویری تهیه ژله تزریقی

 

مواد لازم:

  • پودر ژله به میزان لازم (در اینجا از ژله آلوئورا استفاده شده ولی شما از هر مزه ای که دوست دارید استفاده کنید.)
  • خامه به مقدار لازم
  • رنگ خوراکی به مقدار لازم
  • سورنگ برای تزریق خامه به ژله

 

آموزش تصویری تهیه ژله تزریقی

1. یک ظرف شفاف پیدا کنید. اگر از ظرف یک بار مصرف شفاف استفاده کنید، ژله راحت تر از قالب جدا میشود. ظرف را با آب سرد شسته و بین 5 تا 10 دقیقه در فریزر بگذارید. سپس آن را کاملا با روغن مایع چرب کنید. 

2. هر بسته ژله آلوئورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید طوری که ذره اضافی در آن نباشه و سپس دو سوم لیوان آب سرد به آن اضافه کنید. بعد حدود 4 5 ساعت آن را در یخچال بگذارید. اگر کمتر از این میزان در یخچال بماند، ژله موقع تزریق پاره خواهد شد پس بگذارید خوب سفت شود.

3. در چند ظرف کوچک، مقدار کمی خامه با رنگ های خوراکی مورد نظر مخلوط کنید. زیاد درست نکنید زیرا کم استفاده میشود.

4. حالا نوبت تزریق طرح به ژله است! ژله را از یخچال بیرون آورده و شروع به زدن طرح پرچم گل ها میکنیم. به این صورت که سر سوزنی سرنگو میاریم بیرون و خامه زرد میکشیم بعد تمیزش میکنیم و سر سوزن رو میزاریم و وارد ژله میکنیم تا ارتفاع دلخواه و به آرومی فشارش میدیم تا خامه ها تزریق بشه و همزمان از ژله خارجش میکنیم. توجه کنید که برای زدن پرچم و همینطور گل به این صورت اگه سعی کنیم سرنگ رو به دفعات از یک قسمت وارد کنیم کارمون قشنگتر میشه. ولی باید مراقب باشیم که ژله پاره نشه. توجه کنید که بعد از اتمام یک دور باید سرنگ رو برای دور بعد مایل تر وارد کنیم. نکته خیلی مهم اینه که بعد هر بار تزریق اگه خامه اضافی زد بالا حتما با دستمال تمیزش کنین که پشت کار کثیف نشه. در کل برای پرچم شعاع کار شما نباید بیشتر از یه سکه 50 تومنی جدید (هم اندازه سکه طلای بهار آزادی) بشه!

 

آموزش تصویری تهیه ژله تزریقی

5. برای تزریق گل رز، از قاشق چای خوری استفاده میکنیم به این صورت که قاشق رو از کنار قسمت پرچم ها به صورت مایل وارد میکنیم و سرنگ رو مماس بر پشت قاشق وارد میکنیم و تزریق میکنیم تا اون قسمت ایجاد شده پر بشه. اینجا هم مثل قبل توی دورهای بعد باید قاشق رو مایل تر وارد کنیم. میتونید اونها رو با انگشت هم درست کنید که راحت تره ولی ممکنه دقیق نباشه به هر حال میتونید امتحانش کنید.

 

آموزش تصویری تهیه ژله تزریقیآموزش تصویری تهیه ژله تزریقی

 

6. اگه دیدین پشت کار مثل عکس بالا کثیف شده تعجب نکنید! بعد از تزریق از اون طرف ژله نگاه کنید اگه جایی خامه کم زدید بیشتر تزریق کنید و نقاط خالی رو پر کنید.

 

آموزش تصویری تهیه ژله تزریقی

7. حالا شروع میکنیم به تزریق خامه با کارد میوه خوری. اون رو هم اول با شیب کمتری وارد ژله میکنیم و در دورهای بعد با شیب بیشتر و سرنگ رو مماس با کارد وارد ژله میکنیم و تزریق میکنیم.

 

آموزش تصویری تهیه ژله تزریقی

8. گل سوزنی هم خیلی آسون تر از بقیه هست و مثل زدن پرچم هاست.

 

آموزش تصویری تهیه ژله تزریقی

9. بعد از اتمام کار و تمیز کردن خامه های اضافی، ژله رو حدود نیم ساعت میزاریم داخل یخچال تا خامه ها هم سفت بشن و بعد برای درآوردن ژله کناره های اونو کارد میزنیم تا لبه هاش از ظرف جدا بشه و راحتتر برگرده و بعد اونو تو یه ظرف آب داغ میبریم.

اگه از ظرف شیشه ای استفاده کردین باید مدت زمان بیشتری توی آب بمونه تا حرارت منتقل بشه و بعد برش گردونید. برای اینکه گلها بیشتر خودشونو نشون بدن بهتره که زیر ژله سفید باشه. برای این کار میتونین اونو توی یک ظرفی که کاملا سفیده برش گردونین. راه دیگه اینه که یک بسته ژله آلوئه ورا رو با ۲۰۰ سی سی آب جوش هم میزنید و به جای ۲۰۰ سی سی آب سردش بستنی میریزین. حتما دقت کنین بستنی رو از قبل بیرون از یخچال بزارین تا کاملا آب بشه و اجازه بدین ژله های داغ و بستنی هم دما بشن و اصلا عجله نکنین وگرنه بستنی داخل ژله به صورت ذرات جدا از هم درمیاد. میشه به جای بستنی از شیر یا خامه استفاده کرد. اگر هم دوس ندارین که زیر ژله سفید باشه میتونین رنگ دیگه ای بریزین. حتی میتونین به جای ژله اصلی از ژله آلوئه ورا استفاده نکنین و یک ژله رنگی بریزین اما دقت کنین که گلی که داخلش میزنین رنگی باشه که خودشو نشون بده. اینا رنگهای مکمله که خیلی خوب خودشو کنار هم نشون میده: سبز و قرمز – زرد و بنفش – آبی و نارنجی و …!

 
آموزش تصویری تهیه ژله تزریقی
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سهیلا کرمانشاهی

طرز تهیه دسر پان اسپانیا

سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه. ایام شهادت سید و سالار شهیدان (ع) و سقای آب و ادب (ع) رو بهتون تسلیت میگم...
با یک دسر خوشمزه دیگه اومدم پیشتون.

مواد لازم برای دسر پان اسپانیا

  • گردو خرد شده نیم پیمانه
  • آرد سفید نیم پیمانه
  • تخم مرغ 2 تا
  • شکر 1 لیوان
  • شیر 1 لیتر
  • نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • کره 50 گرم
  • بیسکوییت یک یا دو بسته
  • کاکائو 3 قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه 150 گرم

1. تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.

2. شیر را داخل قابلمه ریخته، نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.

3. آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیز به شیر اضافه کنید.

4. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

5. کره و وانیل را اضافه کنید.

6. خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید. اضافه کردن خامه اختیاری است.

اگر میخواهید نصف آن را کاکائویی درست کنید، در ابتدا مواد را نصف کنید و دو تا قابلمه روی گاز بگذارید. یکی سفید و یکی شکلاتی.

7. ته ظرف یک ردیف بیسکوییت پتی بور میچینیم. مایه های دو رنگ را به ترتیب میریزیم. روی آن گردو میپاشیم و تزیین میکنیم.

بین طبقات مواد میتوانید از موز حلقه شده هم استفاده کنید.

8. روی ظرف را سلفون بکشید و حداقل بین 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.

منبع

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سهیلا کرمانشاهی

دسر شعریه

سلام! امیدوارم حالتون خوب باشه. دستور پخت امروز مربوط به یک نوع دسره که احتمالا اسمش رو تاحالا نشنیدین ولی با چای بی نظیر میشه. دسر شعریه!

مواد لازم برای تهیه دسر شعریه

  • یک بسته شعریه
  • سه چهارم یک قوطی شیر عسلی
  • 50 گرم کره
  • نصف لیوان شیر
  • یک قاشق چای خوری هل آسیاب شده
  • کمی گردو خرد شده
  • کمی زعفران
  • پسته برای تزیین

1. یک بسته شعریه را خرد کنید و کمی تفت بدید و سپس کره را اضافه کنید و کمی تفت بدید.

2. کمی زعفران و پودر هل اضافه کنید.

3. شیر عسلی را به آن اضافه کنید. 

4. اگر دوست داشتید گردو خرد شده را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

5. کمی که سفت شد، مخلوط مواد رو در ظرف مورد نظرتون بریزید.

6. بعد از نیم ساعت آن را برش بزنید و تزیین کنید.

 

اگه این دسر خوشمزه با طبع گرم رو درست کردین، حتما نظرتون رو راجع بهش بهم بگید.

 

نویسنده: نوشین کشاورز

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سهیلا کرمانشاهی

کیک کاکائویی با روکش خامه

سلام خوبین؟! ببخشید یه مدت نبودم؛ ایشالله از این به بعد وبلاگ به صورت منظم آپدیت میشه. حالا بریم سراغ دستور کیک امروز!

 

قطعا کیک، آن هم کیک شکلاتی، یکی از محبوب ترین شیرینی ها در بین افراد است. اگر با خامه هم پوشانده شده باشد و چند عدد توت فرنگی هم روی آن باشد که دیگر نمی توان در مقابل آن مقاومت کرد. عکس کیک امروز را هم میبینید!

مواد لازم:

  • آرد 1.5 پیمانه
  • تخم مرغ 3 تا 4 عدد
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • شیر 1 پیمانه
  • کره آب شده 100 گرم
  • خامه قنادی 500 گرم

مواد مورد نیاز را در تصویر زیر می توانید ببینید.

مراحل پخت:

1. تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با همزمان حدود 5 دقیقه هم بزنید تا رنگ کرمی به دست بیاید. علت اضافه کردن وانیل، از بین بردن بوی تخم مرغ است.

2. اضافه کردن کره و مجددا مخلوط کردن مواد با همزن

3. الک کردن آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو تا وقتی که یکدست بشوند.

4. اضافه کردن شیر با دمای محیط به مواد قبلی و همزدن آن ها با دور کند

5. اضافه کردن مخلوط آرد به مواد قبلی

6. چرب کردن دیواره های قالب و استفاده از کاغذ شیرینی پزی

7. ریختن مایع در قالب و قرار دادن آن در فر با دمای 180 سانتی گراد که از قبل گرم شده باشد. 

8. صبر کردن حدود 40 دقیقه

(نکته: اگر فر ندارید میتوانید قالب را در قابلمه گذاشته و برای 45 دقیقه آن را دم کنید.)

9. بعد از پخت کیک، بگذارید تا سرد شود و سپس از وسط آن را برش بزنید.

10. خامه قنادی که کمی باز شده ولی آب نشده را با دور تند همزن بزنید طوری که با کج کردن ظرف از آن بیرون نریزد.

11. وسط کیک را خامه بمالید و قسمت بالایی را روی قرار دهید.

12. روی کیک را با خامه صاف کنید و از میوه برای تزیین استفاده کنید

13. جاتون خالی!

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سهیلا کرمانشاهی