سلام بهتون امیدوارم حالتون خوب باشهsmiley

من بعد مدت‌ها اومدم تا بهتون یه خورشت خیلی خوشمزه و پرطرفدار رو آموزش بدم؛ و اونم چیزی نیست جز خورشت فسنجون!

خورشت فسنجان

شما میتونین این خورشت رو هم واسه خودتون، هم مهموناتون و هم به عنوان نذری درست کنین و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرین.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • پیاز متوسط      1 عدد
  • مغز گردوی خورشتی      500 گرم
  • مرغ      4 تکه (سینه و ران کامل)
  • رب انار      8 قاشق غذاخوری
  • شکر (در صورت تمایل)      2 قاشق غذاخوری
  • نمک      1/2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه      به میزان لازم

طرز تهیه خورشت فسنجون

  1. مغز گردو را از قبل آسیاب یا چرخ کنید.
  2. پیاز را با رنده‌ی ریز رنده کنید و سپس آن را تفت دهید.
  3. وقتی پیاز سرخ شد، گردو و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با هم تفت دهید تا رنگ گردو نیز کمی تیره شود.
  4. آب سرد را تا کمتر از نصف قابلمه اضافه کنید. وقتی جوش آمد، مرغ‌ها را اضافه کنید و به آن‌ها نمک بزنید.
  5. حدود یک ساعت و نیم بعد، وقتی مرغ‌ها پخته شد، آن‌ها را از قابلمه در آورید تا له نشود و رب انار را اضافه کنید.
  6. حدود یک ساعت و نیم زمان دهید تا آب قابلمه کم شود و رب انار به خوبی رنگ بدهد.
  7. در آخر دوباره مرغ‌ها را اضافه کنید و اجازه دهید همه مواد یک ربع با هم پخته شوند تا خورشت به خوبی جا بیفتد.
  8. اگر فسنجون ملس یا شیرین دوست دارید، نیم ساعت آخر به خورشت شکر اضافه کنید.

نکته 1: گردو هرچقدر بیشتر پخته شود، روغن بیشتری پس می‌دهد؛ بنابراین بهتر است فرصت دهید تا حسابی روغن پس بدهد. برای این کار، شعله را کم کنید تا روغن گردو روی سطح خورشت جمع شود.

نکته 2: رنگ و مزه‌ی رب انار به خانگی بودن و نبودن و یا برند آن بستگی دارد. پس اول حدود ۸ قاشق رب انار بزنید و ۲۰ دقیقه بگذارید تا رنگ پس بدهد و بعد از آن اگر هنوز خوش رنگ نشده بود، مجدداْ رب انار را اضافه کنید.

خب این آموزشمونم تموم شد. امیدوارم که این فسنجون خوشمزه رو درست کنین و از طعم عالیش لذت ببرین.smiley