سلام دوستان! امیدوارم حالتون خوب باشهsmiley

امروز اومدم تا بهتون طرز تهیه یه سوپ فوق العاده خوشمزه و مقوی رو آموزش بدم. سوپ شیر!

 

سوپ شیر

 

سوپ شیر یکی از سوپ‌های معروف و محبوب در سراسر جهانه که انواع مختلفی داره و با مواد مختلفی طبخ میشه. سوپی که امروز آموزششو واستون میذارم، با خامه و جوپرک درست میشه که یکی از خوشمزه‌ترین انواع سوپ شیر محسوب میشه. درسته که خامه کالری بالایی داره، ولی استفاده از 1 یا 2 قاشق از اون توی سوپ، طعم و عطرشو بی‌نظیر میکنه.

با مقدار موادی که در این دستور اومده، می‌تونید برای 4 نفر سوپ شیر تهیه کنید.

مواد لازم:

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • جو پرک ۱۰۰ گرم
  • هویج متوسط ۱ عدد
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • شیر ۵۰۰ سی سی( نیم لیتر)
  • آبلیمو ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • روغن مایع به مقدار کافی
  • جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • ذرت به مقدار دلخواه( در صورت تمایل)
  • خامه 100 گرم( در صورت تمایل)
  • دلمه به مقدار دلخواه( در صورت تمایل)

طرز تهیه:

  1. ابتدا پیاز را پوست بگیرید و آن را به 4 قسمت تقسیم کنید.
  2. مرغ را به همراه پیازها در قابلمه‌ای بریزید، به آن کمی نمک، زردچوبه و 4 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید مرغ پخته شود.
  3. بعد از اینکه مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کنید و بعد از خنک شدن، آن را به صورت ریش ریش خورد کنید.
  4. هویج را رنده کرده یا آن را به صورت نگینی خورد کنید. سپس آن را به همراه جوپرکی که از قبل کمی خیس کرده‌اید، به آب مرغ اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوپرک لعاب بیندازد.
  5. در این مرحله مرغ ریش ریش شده را به همراه شیر به قابلمه اضافه کنید و با قرار دادن آن روی حرارت ملایم، اجازه دهید تا شیر به خورد مواد برود.
  6. سپس قارچ ها را به صورت دلخواه خورد کنید و با کمی روغن، آن را تفت دهید تا آب آن گرفته شود. برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ، آبلیمو را در این مرحله به آن اضافه کنید.
  7. قارچ را به همراه دلمه و ذرت به قابلمه اضافه کنید. در صورت کمبود به آن نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید سوپ کاملا جا بیفتد.
  8. نگذارید که سوپ زیاد غلیظ شود؛ چون سوپ شیر بعد از سرد شدن غلیظ تر می‌شود.
  9. بعد از آماده شدن سوپ، در صورت دلخواه می توانید خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

سوپ شیر شما آماده است. نوش جان!

در تهیه این سوپ به دو نکته توجه کنید:

نکته 1: برای این که در هنگان اضافه کردن شیر به سوپ، شیر نبرد و ظاهر سوپ خراب نشود، یا ابتدا شیر را گرم کنید و سپس به سوپ اضافه کنید یا مدتی آن را خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای اتاق برسد.

نکته 2: در زمان پخت سوپ نباید به آن آبلیمو اضافه کنید؛ چون ممکن است باعث بریدن شیر شود.