سلام به همه! امیدوارم حالتون خوب باشه
امروز اومدم تا بهتون طریقه درست کردن یه دسر سنتی و خوشمزه ایرانی رو آموزش بدم. مسقطی گلاب و لیمو!
شما میتونید این دسر رو در طعمهای مختلفی درست کنید. مسقطی گلاب و لیمو یکی از انواع مسقطیهاست که هم عطر و طعم خوبی داره و هم بسیار خوشرنگه!
تهیه این دسر بسیار آسان هستش و زمان زیادی از شما نمیره. پس دست به کار بشید و این دسر خوشمزه رو امتحان کنید.
مواد لازم:
- نشاسته گل ۲۰۰ گرم
- شکر ۴۰۰ گرم
- آب ۳ پیمانه
- شیر ۳ پیمانه
- گلاب ۱/۲ پیمانه
- کره ۱۵۰ گرم
- آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری
- خلال بادام و پسته ۱۰۰ گرم
- رنگ خوراکی قرمز به میزان لازم
طرز تهیه:
- شیر و آب سرد را با هم مخلوط کنید.
- نشاسته را در آن حل کنید.
- مواد را از صافی رد کرده و آن را در یک ظرف لعابی تمیز بریزید.
- ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود.
- گلاب، شکر و خلال پسته و بادام را اضافه کنید.
- کره را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط غلیظ و شفاف شود.
- مسقطی را به دو بخش تقسیم کنید.
- به نصف آن آبلیمو و به نصف دیگر، کمی رنگ خوراکی اضافه و مخلوط کنید.
- مسقطی لیمو را در ظرفی که از قبل کف آن را چرب کردهاید، بریزید.
- روی آن مسقطی گلاب ریخته و سطح آن را صاف کنید.
- بعد از خنک شدن مسقطی، آن را برش بزنید و نوش جان کنید.
چند نکته در تهیه مسقطی:
- اگر شیر ندارید، میتوانید به جای آن از آب استفاده کنید.
- میتوانید از قالب سیلیکونی یا آلومینیومی هم استفاده کنید.
- برای تهیه این مسقطی، بهتر است از گلاب اصل استفاده کنید تا هم عطر و طعم بهتری داشته باشد و هم سالمتر باشد. پیشنهاد من این است که برای خرید گلاب اصل کاشان اینجا کلیک کنید.
نوش جان!