سلام به همه! امیدوارم حالتون خوب باشه

امروز اومدم تا بهتون طریقه درست کردن یه دسر سنتی و خوشمزه ایرانی رو آموزش بدم. مسقطی گلاب و لیمو!

 

مسقطی گلاب و لیمو

 

شما می‌تونید این دسر رو در طعم‌های مختلفی درست کنید. مسقطی گلاب و لیمو یکی از انواع مسقطی‌هاست که هم عطر و طعم خوبی داره و هم بسیار خوشرنگه!

تهیه این دسر بسیار آسان هستش و زمان زیادی از شما نمیره. پس دست به کار بشید و این دسر خوشمزه رو امتحان کنید.

مواد لازم:

 

  • نشاسته گل   ۲۰۰ گرم
  • شکر   ۴۰۰ گرم
  • آب   ۳ پیمانه
  • شیر   ۳ پیمانه
  • گلاب   ۱/۲ پیمانه
  • کره   ۱۵۰ گرم
  • آبلیمو   ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • خلال بادام و پسته   ۱۰۰ گرم
  • رنگ خوراکی قرمز   به میزان لازم

طرز تهیه:

  1. شیر و آب سرد را با هم مخلوط کنید.
  2. نشاسته را در آن حل کنید.
  3. مواد را از صافی رد کرده و آن را در یک ظرف لعابی تمیز بریزید.
  4. ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود.
  5. گلاب، شکر و خلال پسته و بادام را اضافه کنید.
  6. کره را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط غلیظ و شفاف شود.
  7. مسقطی را به دو بخش تقسیم کنید.
  8. به نصف آن آبلیمو و به نصف دیگر، کمی رنگ خوراکی اضافه و مخلوط کنید.
  9. مسقطی لیمو را در ظرفی که از قبل کف آن را چرب کرده‌اید، بریزید.
  10. روی آن مسقطی گلاب ریخته و سطح آن را صاف کنید.
  11. بعد از خنک شدن مسقطی، آن را برش بزنید و نوش جان کنید.

چند نکته در تهیه مسقطی:

  • اگر شیر ندارید، می‌توانید به جای آن از آب استفاده کنید.
  • می‌توانید از قالب سیلیکونی یا آلومینیومی هم استفاده کنید.
  • برای تهیه این مسقطی، بهتر است از گلاب اصل استفاده کنید تا هم عطر و طعم بهتری داشته باشد و هم سالم‌تر باشد. پیشنهاد من این است که برای خرید گلاب اصل کاشان اینجا کلیک کنید.

نوش جان!