۳ مطلب در آبان ۱۳۹۹ ثبت شده است

طرز تهیه بیف استروگانف

سلام! روزتون بخیر

امروز می‌خوام یه غذای خوشمزه و جذاب روسی رو بهتون آموزش بدم. بیف استروگانف!

 

بیف استروگانف

 

بیف استروگانف یه غذای لذیذ و خوشمزه روسی هستش که در جهان طرفدارای زیادی داره و در منوی خیلی از رستوران‌های بزرگ، وجود داره. این غذا با گوشت گوساله و خامه درست میشه و خیلی پر انرژی و پرکالری هستش. بهتون توصیه می‌کنم حتما یکبار این غذای لذیذ رو امتحان کنین.

مواد لازم:

  • پیاز   ۲ عدد
  • سیب زمینی   ۲ عدد
  • فیله گوشت   ۴۰۰ گرم
  • قارچ   ۵۰۰ گرم
  • آرد  ۱ قاشق غذاخوری
  • شیر   ۱,۵ پیمانه
  • خامه صبحانه   ۳۰۰ گرم
  • کره   ۵۰ گرم
  • پودر سیر به میزان لازم
  • نمک٬ فلفل٬ زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم

طرز تهیه:

  1. پیاز رو ریز خورد کنین و تفت بدین تا طلایی‌رنگ بشه.
  2. گوشت رو به صورت نواری برش بزنین و به پیاز اضافه و سرخ کنین.
  3. ادویه‌هارو به مواد اضافه کنین.
  4. تو یه تابه دیگه، کره رو ذوب کنین و قارچ‌ها رو داخلش بریزین تا سرخ بشن.
  5. پودر سیر و خامه رو به قارچ اضافه کنین و خوب هم بزنین. این مواد رو به گوشت و پیاز اضافه کنین.
  6. سیب زمینی رو درشت رنده کرده و اونو داخل آب سرد بذارین. بعد از چند دقیقه، اون‌ها رو خوب خشک و داخل روغن سرخ کنین.
  7. مواد رو در ظرف بریزین، سیب زمینی‌هارو اضافه کنین و بیف استروگانف خوشمزه رو نوش جان کنین.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سهیلا کرمانشاهی

طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی

سلام بهتون! روزتون بخیر

امروز اومدم تا طرز تهیه دو تا شیرینی خوشمزه رو بهتون یاد بدم. زولبیا و بامیه!

بهتر هستش که برای تهیه زولبیا یا بامیه، اول از همه شهد رو درست کنین چون باید خنک بشه.

مواد لازم برای شهد:

  • شکر۲ پیمانه
  • آبلیمو ۱ قاشق چای‌خوری
  • گلاب ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
  • گلوکز ۱ قاشق غذاخوری
  • آب۱ پیمانه
  • هل (در صورت تمایل) ۳ عدد

طرز تهیه شهد:

  1. آب، شکر و گلاب رو داخل قابلمه بریزین و روی حرارت بسیار ملایم قرار بدین تا به جوش بیاد.
  2. وقتی که جوش اومد، اون رو هم بزنین تا ذرات شکر به خوبی در آب حل بشن.
  3. آبلیمو، زعفران دم کرده، گلوکز و هل رو اضافه کنین و اجازه بدین تا مواد به غلظت برسن. (۲ تا ۳ دقیقه/ غلظتی مانند عسل)
  4. قابلمه رو از روی حرارت بردارین و کنار بذارین تا خنک بشه.

بامیه

بامیه

مواد لازم:

  • آرد ۱ پیمانه
  • کره ۳۰ گرم
  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • عسل ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • آب ۱ پیمانه

طرز تهیه:

  1. آب، کره و عسل رو مخلوط کنین و روی حرارت قرار بدین تا به جوش بیاد.
  2. آرد رو به یکباره به اون اضافه کنین و هم بزنین تا مواد یکدست و در وسط ظرف جمع بشن. در این مرحله اگر خمیر خوب داغ نخوره، ممکنه بامیه‌ی تردی نداشته باشین. بنابراین بهتره شعله رو کم کنین و خمیر رو حدود ۱۰ دقیقه داغ بزنین.
  3. خمیر رو کنار بذارین تا سرد بشه.
  4. تخم مرغ ها رو یکی یکی به خمیر اضافه کنین و خوب به هم بزنین تا یکدست بشه.
  5. خمیر رو داخل قیف بریزین و با ماسوره به اندازه‌ی دلخواه قیچی کنین و داخل روغن داغ بندازین تا سرخ بشه.
  6. بلافاصله بعد از سرخ شدن، بامیه‌ها رو داخل شهد سرد شده بندازین.
  7. بعد از دو سه دقیقه، بامیه‌ها رو در صافی بذارین تا شهد اضافی اون خارج بشه.
  8. بامیه‌های خوشمزه رو نوش جان کنین.

چند نکته کلیدی در تهیه بامیه:

  • وقتی دارین شهد رو درست می‌کنین، تا زمانی که آب و شکر به جوش نیومده، به هیچ وجه اون رو هم نزنید.
  • اگر بعد از اضافه کردن دو تخم مرغ، خمیرتون سفت بود، یک تخم مرغ دیگه رو خوب هم بزنین و نصف اون رو به مخلوط اضافه کنین.
  • سعی کنین بامیه‌ها رو با حرارت کم سرخ کنین تا داخل اون‌ها به خوبی پخته بشن.

زولبیا

زولبیا

مواد لازم:

  • ماست ¼ لیوان
  • نشاسته ۵۰ گرم
  • اسانس هل ۲ قطره
  • کره ½ قاشق چایخوری
  • گلاب ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  1. اول از همه نشاسته رو در کاسه‌ای بزرگ بریزین، ماست رو به اون اضافه و خوب با هم مخلوط کنین تا یکدست بشن. به مدت ۵ دقیقه این مخلوط رو کنار بذارین.
  2. کره رو  از یخچال بیرون بیارین و بذارین تا نرم بشه.
  3. بعد از ۵ دقیقه، آرد رو کم کم به مخلوط ماست و نشاسته اضافه کنین و هم بزنین.
  4. کره رو هم به این مخلوط اضافه و خوب مخلوط کنین تا مایه زولبیا یکدست بشه.
  5. گلاب ، اسانس هل و جوش شیرین رو به مایه اضافه کنین. مجددا مواد رو مخلوط کنین تا مایه غلظتی شبیه به ماست داشته باشه. اگر دیدین مایه سفت شده،  می‌تونین بهش کمی گلاب اضافه کنین.
  6. در یک قابلمه به میزان لازم روغن بریزین و اون رو روی حرارت قرار بدین تا روغن داغ بشه.
  7. مایه زولبیا رو در قیف بریزین، قیف رو  بالای تابه نگه دارین و خیلی سریع قیف را فشار بدین تا مایه زولبیا بیرون بیاد. سریع دستتون رو مثل دایره بچرخونین تا زولبیا که از قیف بیرون میاد و داخل روغن ریخته میشه، به شکل یک دایره در بیاد. اگر قیف ندارین، می‌تونین مایه رو در جا سسی بریزین تا راحت تر مایه بیرون بیاد و شکل بگیرد.
  8. شربت آماده شده از قبل را حتما در یخچال قرار بدین تا سرد بشه.
  9. زمانی که زولبیاها سرخ شدن، از روغن بیرون بیارین و به مدت 1 دقیقه در توری فلزی قرار بدین تا روغن اضافه اون خارج بشه و بعد در شربت قرار بدین تا به مدت ۵ دقیقه در شربت سرد بمونه و طعم دار بشه.
  10. بعد از این که زولبیا رو از شربت بیرون آوردین، اونارو در توری قرار بدین تا شربت اضافه اون خارج بشه.
  11. زولبیای شما آمده است.

منبع 1

منبع 2

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سهیلا کرمانشاهی

طرز تهیه سوپ شیر با قارچ و خامه

سلام دوستان! امیدوارم حالتون خوب باشهsmiley

امروز اومدم تا بهتون طرز تهیه یه سوپ فوق العاده خوشمزه و مقوی رو آموزش بدم. سوپ شیر!

 

سوپ شیر

 

سوپ شیر یکی از سوپ‌های معروف و محبوب در سراسر جهانه که انواع مختلفی داره و با مواد مختلفی طبخ میشه. سوپی که امروز آموزششو واستون میذارم، با خامه و جوپرک درست میشه که یکی از خوشمزه‌ترین انواع سوپ شیر محسوب میشه. درسته که خامه کالری بالایی داره، ولی استفاده از 1 یا 2 قاشق از اون توی سوپ، طعم و عطرشو بی‌نظیر میکنه.

با مقدار موادی که در این دستور اومده، می‌تونید برای 4 نفر سوپ شیر تهیه کنید.

مواد لازم:

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • جو پرک ۱۰۰ گرم
  • هویج متوسط ۱ عدد
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • شیر ۵۰۰ سی سی( نیم لیتر)
  • آبلیمو ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • روغن مایع به مقدار کافی
  • جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • ذرت به مقدار دلخواه( در صورت تمایل)
  • خامه 100 گرم( در صورت تمایل)
  • دلمه به مقدار دلخواه( در صورت تمایل)

طرز تهیه:

  1. ابتدا پیاز را پوست بگیرید و آن را به 4 قسمت تقسیم کنید.
  2. مرغ را به همراه پیازها در قابلمه‌ای بریزید، به آن کمی نمک، زردچوبه و 4 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید مرغ پخته شود.
  3. بعد از اینکه مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کنید و بعد از خنک شدن، آن را به صورت ریش ریش خورد کنید.
  4. هویج را رنده کرده یا آن را به صورت نگینی خورد کنید. سپس آن را به همراه جوپرکی که از قبل کمی خیس کرده‌اید، به آب مرغ اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوپرک لعاب بیندازد.
  5. در این مرحله مرغ ریش ریش شده را به همراه شیر به قابلمه اضافه کنید و با قرار دادن آن روی حرارت ملایم، اجازه دهید تا شیر به خورد مواد برود.
  6. سپس قارچ ها را به صورت دلخواه خورد کنید و با کمی روغن، آن را تفت دهید تا آب آن گرفته شود. برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ، آبلیمو را در این مرحله به آن اضافه کنید.
  7. قارچ را به همراه دلمه و ذرت به قابلمه اضافه کنید. در صورت کمبود به آن نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید سوپ کاملا جا بیفتد.
  8. نگذارید که سوپ زیاد غلیظ شود؛ چون سوپ شیر بعد از سرد شدن غلیظ تر می‌شود.
  9. بعد از آماده شدن سوپ، در صورت دلخواه می توانید خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

سوپ شیر شما آماده است. نوش جان!

در تهیه این سوپ به دو نکته توجه کنید:

نکته 1: برای این که در هنگان اضافه کردن شیر به سوپ، شیر نبرد و ظاهر سوپ خراب نشود، یا ابتدا شیر را گرم کنید و سپس به سوپ اضافه کنید یا مدتی آن را خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای اتاق برسد.

نکته 2: در زمان پخت سوپ نباید به آن آبلیمو اضافه کنید؛ چون ممکن است باعث بریدن شیر شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سهیلا کرمانشاهی