سلام بهتون
روزتون بخیر. امیدوارم که حالتون خوب باشه
امروزم اومدم تا طرز تهیه یه کباب خوشمزه رو بهتون یاد بدم اونم بدون منتقل یا آتیش. کباب تابهای مرغ!
از اونجاییکه امروزه خیلی از ما توی آپارتمان زندگی میکنیم، طبیعتا درست کردن کباب با منتقل یا آتیش واسمون سخته. بهترین راه برای ما این هستش که کباب رو در تابه درست کنیم. با این کار میتونیم یه کباب خوشمزه و بی دردسر داشته باشیم و از خوردنش لذت ببریم.
مواد لازم:
- پیاز 1 عدد
- سیر 1 حبه
- سینه مرغ 2 قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
- روغن حیوانی 1 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- برنج ایرانی به میزان لازم
طرز تهیه:
- سینه مرغ را داخل غذاساز بریزید و اجازه دهید تا خوب چرخ بخورد و خمیری شود.
- پیاز، سیر، آرد سوخاری و ادویهها را نیز در غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید.
- همهی مواد را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
- دو قاشق از زعفران غلیظ دم کرده را به مواد اضافه کرده و ورز دهید.
- کف تابه را با روغن حیوانی چرب کنید.
- مایه کباب را در تابه پهن کنید و به صورت دلخواه برش بزنید.
- مقداری روغن حیوانی و زعفران روی مایه کباب اضافه کنید.
- در تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم خوب پخته شود.
- بعد از اینکه یک طرف آن پخته شد، کبابها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته و سرخ شود.
- کباب مرغ خوشمزه را با برنج ایرانی نوش جان کنید و از طعم خوش آن لذت ببرید.
نکته: اگر این کباب را با روغن حیوانی تهیه کنید، هم سالمتر است و هم بسیار خوشمزهتر میشود. شما میتوانید برای خرید روغن حیوانی کرمانشاهی اصل، روی لینک کلیک کنید و با تهیه این روغن، کبابی لذیذتر تهیه نمایید.