سلام به همه روزتون بخیر
امروز تصمیم گرفتم که طرز تهیه یه شیرینی خیلی خوشمزه و پرطرفدار و در عین حال ساده رو بهتون آموزش بدم: کیک یزدی!
من خودم بارها این کیک رو طبق این دستور درست کردم؛ واقعا عالی میشه و اگه نکات درست کردنشو رعایت کنین، بافتش اسفنجی میشه. این کیک این قابلیت رو داره که حتی اگه چند روزم از درست کردنش بگذره، همچنان کیفیتشو حفظ میکنه. پس دستور پخت این کیک رو یاد بگیرین، درستش کنین و از خوردنش لذت ببرین.
مواد لازم:
- آرد 4/5 پیمانه سرصاف
- تخم مرغ 3 عدد
- شکر 2 پیمانه سرصاف + یک 1 پیمانه سرخالی
- ماست کمی سفت 2 پیمانه سرصاف + یک 1 پیمانه سرخالی
- روغن 2 پیمانه
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- بکینگ پودر 1/5 قاشق چایخوری
- جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
- نمک میوه 1/5 قاشق چایخوری
- هل به دلخواه (1/5 قاشق چایخوری)
- گلاب 4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- بکینگ پودر را در آرد بریزید و الک کنید.
- جوش شیرین را در ماست بریزید تا پف کند.
- ابتدا تخم مرغ و وانیل را حدود 2 دقیقه با همزن بزنید تا پف کند و سفید شود.
- سپس شکر را اضافه نموده و مجدد حدود 2 دقیقه با همزن هم بزنید تا مواد سفید و کشدار شوند.
- اکنون ماست را به مواد اضافه نموده و حدود 1 دقیقه دیگر بزنید تا خوب مخلوط شوند.
- روغن، هل و گلاب را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
- در پایان آرد را ذره ذره به موادتان اضافه نموده و با قاشق خوب مخلوط کنید.
- میتوانید در این مرحله به موادتان گردو یا کشمش هم اضافه کنید.
- فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود. سپس کیک را به مدت 10 الی 20 دقیقه با درجه آخر در طبقه وسط فر، بگذارید تا خوب بپزد.
- کیک شما آماده است. نوش جان