سلام دوستان! امیدوارم حالتون خوب باشه
امروز اومدم تا بهتون طرز تهیه یه سوپ فوق العاده خوشمزه و مقوی رو آموزش بدم. سوپ شیر!
سوپ شیر یکی از سوپهای معروف و محبوب در سراسر جهانه که انواع مختلفی داره و با مواد مختلفی طبخ میشه. سوپی که امروز آموزششو واستون میذارم، با خامه و جوپرک درست میشه که یکی از خوشمزهترین انواع سوپ شیر محسوب میشه. درسته که خامه کالری بالایی داره، ولی استفاده از 1 یا 2 قاشق از اون توی سوپ، طعم و عطرشو بینظیر میکنه.
با مقدار موادی که در این دستور اومده، میتونید برای 4 نفر سوپ شیر تهیه کنید.
مواد لازم:
- سینه مرغ ۱ عدد
- جو پرک ۱۰۰ گرم
- هویج متوسط ۱ عدد
- قارچ ۲۵۰ گرم
- شیر ۵۰۰ سی سی( نیم لیتر)
- آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
- پیاز متوسط ۱ عدد
- روغن مایع به مقدار کافی
- جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی
- ذرت به مقدار دلخواه( در صورت تمایل)
- خامه 100 گرم( در صورت تمایل)
- دلمه به مقدار دلخواه( در صورت تمایل)
طرز تهیه:
- ابتدا پیاز را پوست بگیرید و آن را به 4 قسمت تقسیم کنید.
- مرغ را به همراه پیازها در قابلمهای بریزید، به آن کمی نمک، زردچوبه و 4 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید مرغ پخته شود.
- بعد از اینکه مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کنید و بعد از خنک شدن، آن را به صورت ریش ریش خورد کنید.
- هویج را رنده کرده یا آن را به صورت نگینی خورد کنید. سپس آن را به همراه جوپرکی که از قبل کمی خیس کردهاید، به آب مرغ اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوپرک لعاب بیندازد.
- در این مرحله مرغ ریش ریش شده را به همراه شیر به قابلمه اضافه کنید و با قرار دادن آن روی حرارت ملایم، اجازه دهید تا شیر به خورد مواد برود.
- سپس قارچ ها را به صورت دلخواه خورد کنید و با کمی روغن، آن را تفت دهید تا آب آن گرفته شود. برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ، آبلیمو را در این مرحله به آن اضافه کنید.
- قارچ را به همراه دلمه و ذرت به قابلمه اضافه کنید. در صورت کمبود به آن نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید سوپ کاملا جا بیفتد.
- نگذارید که سوپ زیاد غلیظ شود؛ چون سوپ شیر بعد از سرد شدن غلیظ تر میشود.
- بعد از آماده شدن سوپ، در صورت دلخواه می توانید خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
سوپ شیر شما آماده است. نوش جان!
در تهیه این سوپ به دو نکته توجه کنید:
نکته 1: برای این که در هنگان اضافه کردن شیر به سوپ، شیر نبرد و ظاهر سوپ خراب نشود، یا ابتدا شیر را گرم کنید و سپس به سوپ اضافه کنید یا مدتی آن را خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای اتاق برسد.
نکته 2: در زمان پخت سوپ نباید به آن آبلیمو اضافه کنید؛ چون ممکن است باعث بریدن شیر شود.