۳ مطلب در آذر ۱۳۹۹ ثبت شده است

طرز تهیه کباب تابه‌ای مرغ

سلام بهتونsmiley

روزتون بخیر. امیدوارم که حالتون خوب باشه

امروزم اومدم تا طرز تهیه یه کباب خوشمزه رو بهتون یاد بدم اونم بدون منتقل یا آتیش. کباب تابه‌ای مرغ!

 

 

از اونجاییکه امروزه خیلی از ما توی آپارتمان زندگی می‌کنیم، طبیعتا درست کردن کباب با منتقل یا آتیش واسمون سخته. بهترین راه برای ما این هستش که کباب رو در تابه درست کنیم. با این کار می‌تونیم یه کباب خوشمزه و بی دردسر داشته باشیم و از خوردنش لذت ببریم. 

مواد لازم:

  • پیاز                             1 عدد
  • سیر                           1 حبه
  • سینه مرغ                   2 قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری                2 قاشق غذاخوری
  • روغن حیوانی               1 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده            4 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه    به میزان لازم
  • برنج ایرانی                  به میزان لازم

طرز تهیه:

  1. سینه مرغ را داخل غذاساز بریزید و اجازه دهید تا خوب چرخ بخورد و خمیری شود.
  2. پیاز، سیر، آرد سوخاری و ادویه‌ها را نیز در غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید.
  3. همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
  4. دو قاشق از زعفران غلیظ دم کرده را به مواد اضافه کرده و ورز دهید.
  5. کف تابه را با روغن حیوانی چرب کنید.
  6. مایه کباب را در تابه پهن کنید و به صورت دلخواه برش بزنید.
  7. مقداری روغن حیوانی و زعفران روی مایه کباب اضافه کنید.
  8. در تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم خوب پخته شود.
  9. بعد از اینکه یک طرف آن پخته شد، کباب‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته و سرخ شود.
  10. کباب مرغ خوشمزه را با برنج ایرانی نوش جان کنید و از طعم خوش آن لذت ببرید.

نکته: اگر این کباب را با روغن حیوانی تهیه کنید، هم سالم‌تر است و هم بسیار خوشمزه‌تر می‌شود. شما می‌توانید برای خرید روغن حیوانی کرمانشاهی اصل، روی لینک کلیک کنید و با تهیه این روغن، کبابی لذیذتر تهیه نمایید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سهیلا کرمانشاهی

طرز تهیه دسر انار سه لایه یلدا

سلام به همه روزتون بخیر!

من امروز با طرز تهیه یه دسر خوشمزه یلدایی اومدم پیشتون. دسر انار سه لایه!

 

 

دسر انار سه لایه، یکی از خوشمزه‌ترین دسرهاست که شما می‌تونید به راحتی اون رو برای مهمانی‌هاتون تهیه کنید. از اون جایی که شب یلدا نزدیکه، بهتون توصیه می‌کنم حتما این دسر خوشمزه رو یاد بگیرید و اون شب برای خانوادتون درست کنید و از خوردنش لذت ببرید!

تهیه این دسر کمی وقت‌گیره و بهتره اون رو از روز قبل آماده کنید؛ چون باید در چند مرحله در یخچال قرار بگیره. این دسر ترکیبی از طعم ترش و شیرین و بافت خامه‌ای و ژله‌ای هستش. پس هر چیزی رو که از یک دسر انتظار میره داره.

لایه اول اون ژله اناره که برای تهیه اون، به جای آب سرد از آب انار استفاده میشه.

لایه دوم موس اناره که از ترکیب یک مخلوط خامه‌ای با نیم بسته ژله انار و دانه‌های انار تازه تهیه میشه.

در ته ظرف هم یک لایه شیرین و خوشمزه خامه‌ای قرار می‌گیرد.

مواد لازم

  • پودر ژله انار    3 بسته (100 گرمی)
  • آب جوش    1 و 3/4 پیمانه
  • آب انار    1 و 3/4 پیمانه
  • پنیر خامه‌ای    350 گرم
  • خامه پر چرب    2 پیمانه
  • وانیل    1 قاشق چایخوری
  • پودر قند    2 پیمانه
  • انار دان شده    1 پیمانه (+برای تزیین)

طرز تهیه

مرحله اول: 

  1. ابتدا یک بسته از ژله‌ها را در 3/4 پیمانه آب جوش بریزید و خوب هم بزنید تا ژلاتین به خوبی در آن حل شود.
  2. سپس 3/4 پیمانه آب انار سرد به آن اضافه و با آن مخلوط کنید.
  3. ژله را در یخچال قرار دهید تا نیم بسته شود (کامل بسته نشود). باید ژله شما حالت تکه تکه و نیمه مایع داشته باشد.
  4. هر 5 دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد.
  5. سپس آن را از یخچال خارج کنید تا در مدتی که مرحله بعدی را انجام می‌دهید، ژله به دمای اتاق برسد.

مرحله دوم:

  1. پنیر خامه ای را با سرعت زیاد همزن بزنید تا هوا به آن نفوذ کند و سبک شود.

  2. به طور جدا گانه، خامه پر چرب، پودر قند و وانیل را در کاسه بزرگی بریزید و با سرعت بالای همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و وقتی سری همزن را خارج میکنید خامه به حالت نوک تیز از آن آویزان باشد.

  3. سپس پنیرخامه ای زده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

  4. مخلوط خامه مرحله قبل را نصف کنید. نیمی از آن را با استفاده از قیف یا با قاشق داخل ظرف های دسر بریزید و سطحش را صاف کنید.

مرحله سوم:

  1. نیم دیگر را با ژله نیم بسته مخلوط کنید تا صورتی رنگ شود. برای این کار هم از سرعت بالای همزن استفاده کنید.
  2. سپس 1 پیمانه دانه انار را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
  3. موس انار آماده شده را به عنوان لایه دوم به صورت یکنواخت در ظرف دسر بریزید.

مرحله چهارم:

حال ظرف ها را با سینی به یخچال منتقل کنید و بگذارید 1 ساعت بمانند تا موس خودش را بگیرد.

مرحله پنجم:

  1. بعد از یک ساعت، لایه آخر دسر انار سه لایه را آماده کنید. این لایه در واقع یک ژله غلیظ است.
  2. 170 گرم از پودر ژله (1 و 2/3 بسته) را در 1 پیمانه آب جوش حل کنید.
  3. سپس 1 پیمانه آب انار سرد را با آن مخلوط کنید. بگذارید ژله کاملاً خنک شود و به دمای اتاق برسد.

مرحله ششم:

  1. ژله مایع خنک شده را روی ظرف های دسر اضافه کنید و دوباره سینی را در یخچال بگذارید.
  2. حداقل چند ساعت صبر کنید تا ژله لایه سوم کاملاً بسته شود (بهتر است برای اطمینان آن را از شب تا صبح در یخچال قرار دهید).
  3. می‌توانید روی دسر سه لایه را با دانه های انار تزیین کنید.
  4. دسرتون آمادست. نوش جونتون!
  5.  

 

پیشاپیش یلداتون مبارک!

نکته: به جای پودر ژله انار می‌توانید از هر پودر ژله قرمز دیگری مثل توت فرنگی هم استفاده کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سهیلا کرمانشاهی

طرز تهیه مسقطی گلاب و لیمو

سلام به همه! امیدوارم حالتون خوب باشه

امروز اومدم تا بهتون طریقه درست کردن یه دسر سنتی و خوشمزه ایرانی رو آموزش بدم. مسقطی گلاب و لیمو!

 

مسقطی گلاب و لیمو

 

شما می‌تونید این دسر رو در طعم‌های مختلفی درست کنید. مسقطی گلاب و لیمو یکی از انواع مسقطی‌هاست که هم عطر و طعم خوبی داره و هم بسیار خوشرنگه!

تهیه این دسر بسیار آسان هستش و زمان زیادی از شما نمیره. پس دست به کار بشید و این دسر خوشمزه رو امتحان کنید.

مواد لازم:

 

  • نشاسته گل   ۲۰۰ گرم
  • شکر   ۴۰۰ گرم
  • آب   ۳ پیمانه
  • شیر   ۳ پیمانه
  • گلاب   ۱/۲ پیمانه
  • کره   ۱۵۰ گرم
  • آبلیمو   ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • خلال بادام و پسته   ۱۰۰ گرم
  • رنگ خوراکی قرمز   به میزان لازم

طرز تهیه:

  1. شیر و آب سرد را با هم مخلوط کنید.
  2. نشاسته را در آن حل کنید.
  3. مواد را از صافی رد کرده و آن را در یک ظرف لعابی تمیز بریزید.
  4. ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود.
  5. گلاب، شکر و خلال پسته و بادام را اضافه کنید.
  6. کره را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط غلیظ و شفاف شود.
  7. مسقطی را به دو بخش تقسیم کنید.
  8. به نصف آن آبلیمو و به نصف دیگر، کمی رنگ خوراکی اضافه و مخلوط کنید.
  9. مسقطی لیمو را در ظرفی که از قبل کف آن را چرب کرده‌اید، بریزید.
  10. روی آن مسقطی گلاب ریخته و سطح آن را صاف کنید.
  11. بعد از خنک شدن مسقطی، آن را برش بزنید و نوش جان کنید.

چند نکته در تهیه مسقطی:

  • اگر شیر ندارید، می‌توانید به جای آن از آب استفاده کنید.
  • می‌توانید از قالب سیلیکونی یا آلومینیومی هم استفاده کنید.
  • برای تهیه این مسقطی، بهتر است از گلاب اصل استفاده کنید تا هم عطر و طعم بهتری داشته باشد و هم سالم‌تر باشد. پیشنهاد من این است که برای خرید گلاب اصل کاشان اینجا کلیک کنید.

نوش جان!

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سهیلا کرمانشاهی