مواد لازم برای 4 نفر
روغن مایع.........................................مقدار کمی برای سرخ کردن
پیاز خلال کرده.................................. ١ عدد متوسط
گوشت مرغ...................................٣ الی ٤ تکه بزرگ
زردچوبه........................................ ١ ق چ
سیبزمینی خرد شده........................٣ عدد متوسط
نمک و فلفل....................................به میزان لازم
آلو ..................................٣٠٠گرم
شکر..................................٣_٤ قاشق
زعفران آبکرده .............................یک قاشق چایخوری
روش تهیه :
ابتدا روغن را درظرف مناسبی بریزید و مرغ ها را با نمک و زودچوبه به خوبی آغشته کنید و در داخل ظرف قرار دهید به طوریکه دو سمت مرغ ها به خوبی طلایی رنگ شود بعد از سرخ شدن مرغ ها پیاز تفت داده شده را اضافه میکنیم و پس از مخلوط کردن آب را نیز اضافه نمائید و بگذارید گوشت مرغ با حرارت متوسط بپزد. در پایان سیبزمینی، نمک و فلفل را بیفزائید تا سیبزمینی هم بپزد ولی له نشود. در این میان، آلو را با شکر مخلوط کرده و کمی تفت دهید سپس کمی آب اضافه کنید و پس از اینکه جوش آمد گذارید کمی بپزد و آنگاه به مرغ و سیبزمینی بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید .
پس از افزودن زعفران، اجازه دهید تا خورشت به مدت حدود یک ساعت روی حرارت ملایم جا بیافتد.
نوش جان
پ.ن ١: در صورت تمایل می توانید از مقداری رب گوجه استفاده کنید.
پ.ن ٢: می توانید بجای مرغ تکه ای آن را به ابعاد گوشت خورشتی برش داده و از ابتدا با پیاز تفت دهید.