طرز تهیه شله زرد برای ماه مبارک رمضان
* برنج 2 لیوان
* شکر 3 لیوان
* گلاب 1/2 لیوان
* کره 25 گرم
* زعفران سائیده 1
قاشق چایخوری
* خلال بادام 1/2
لیوان
* دارچین به مقدار
دلخواه
* هل 3-4 عدد یا یک
دوم قاشق چایخوری ساییده شده
برنج را از شب قبل چند بار بشویید بگذارید با 3 پیمانه آب تا صبح خیس بخورد.
در ابتدای کار، 8 لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس برنج را اضافه کرده و هم بزنید تا بجوشد. کف روی آن را با کفگیر بردارید و مرتب برنج را به هم بزنید تا ته نگیرد. شعله را ملایم کنید تا برنج بپزد.
حدود نیم تا یک ساعت ممکن است طول بکشد تا برنج له شود. حالانوبت شکر است پس از اضافه کردن شکر باید مرتب هم بزنید چون شله زرد معمولاً زود ته میگیرد، اگر آب آن کشیده شده و سفت شده است میتوانید کمی آب جوش اضافه کنید.
زعفران سائیده را با دو سه قاشق آب جوش دم کنید و آن را به بقیه مواد اضافه کنید. پس از اینکه شکر حل شد گلاب و هل صاف شده و خلال بادام را به شله زرد اضافه نمایید. خوب هم بزنید تا غلیظ شود.
در پایان کره را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود. شعله را کاملاً کم کنید و 20 دقیقه درب قابلمه را بگذارید.
نوش جان
پ. ن : من دونه های هل رو از پوستشون خارج میکنم و با کمی آب جوش دم میکنم و صاف کرده اون رو به شله زرد اضافه میکنم تا رنگ شله زردمون رو خراب نکنه میتونین بجای اینکار از هل ساییده شده هم استفاده کنین.