سلام خوبین؟! ببخشید یه مدت نبودم؛ ایشالله از این به بعد وبلاگ به صورت منظم آپدیت میشه. حالا بریم سراغ دستور کیک امروز!

 

قطعا کیک، آن هم کیک شکلاتی، یکی از محبوب ترین شیرینی ها در بین افراد است. اگر با خامه هم پوشانده شده باشد و چند عدد توت فرنگی هم روی آن باشد که دیگر نمی توان در مقابل آن مقاومت کرد. عکس کیک امروز را هم میبینید!

مواد لازم:

  • آرد 1.5 پیمانه
  • تخم مرغ 3 تا 4 عدد
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • شیر 1 پیمانه
  • کره آب شده 100 گرم
  • خامه قنادی 500 گرم

مواد مورد نیاز را در تصویر زیر می توانید ببینید.

مراحل پخت:

1. تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با همزمان حدود 5 دقیقه هم بزنید تا رنگ کرمی به دست بیاید. علت اضافه کردن وانیل، از بین بردن بوی تخم مرغ است.

2. اضافه کردن کره و مجددا مخلوط کردن مواد با همزن

3. الک کردن آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو تا وقتی که یکدست بشوند.

4. اضافه کردن شیر با دمای محیط به مواد قبلی و همزدن آن ها با دور کند

5. اضافه کردن مخلوط آرد به مواد قبلی

6. چرب کردن دیواره های قالب و استفاده از کاغذ شیرینی پزی

7. ریختن مایع در قالب و قرار دادن آن در فر با دمای 180 سانتی گراد که از قبل گرم شده باشد. 

8. صبر کردن حدود 40 دقیقه

(نکته: اگر فر ندارید میتوانید قالب را در قابلمه گذاشته و برای 45 دقیقه آن را دم کنید.)

9. بعد از پخت کیک، بگذارید تا سرد شود و سپس از وسط آن را برش بزنید.

10. خامه قنادی که کمی باز شده ولی آب نشده را با دور تند همزن بزنید طوری که با کج کردن ظرف از آن بیرون نریزد.

11. وسط کیک را خامه بمالید و قسمت بالایی را روی قرار دهید.

12. روی کیک را با خامه صاف کنید و از میوه برای تزیین استفاده کنید

13. جاتون خالی!