سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه. ایام شهادت سید و سالار شهیدان (ع) و سقای آب و ادب (ع) رو بهتون تسلیت میگم...
با یک دسر خوشمزه دیگه اومدم پیشتون.
مواد لازم برای دسر پان اسپانیا
- گردو خرد شده نیم پیمانه
- آرد سفید نیم پیمانه
- تخم مرغ 2 تا
- شکر 1 لیوان
- شیر 1 لیتر
- نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- کره 50 گرم
- بیسکوییت یک یا دو بسته
- کاکائو 3 قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه 150 گرم
1. تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
2. شیر را داخل قابلمه ریخته، نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
3. آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیز به شیر اضافه کنید.
4. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
5. کره و وانیل را اضافه کنید.
6. خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید. اضافه کردن خامه اختیاری است.
اگر میخواهید نصف آن را کاکائویی درست کنید، در ابتدا مواد را نصف کنید و دو تا قابلمه روی گاز بگذارید. یکی سفید و یکی شکلاتی.
7. ته ظرف یک ردیف بیسکوییت پتی بور میچینیم. مایه های دو رنگ را به ترتیب میریزیم. روی آن گردو میپاشیم و تزیین میکنیم.
بین طبقات مواد میتوانید از موز حلقه شده هم استفاده کنید.
8. روی ظرف را سلفون بکشید و حداقل بین 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.