سلام! روزتون بخیر؛ امیدوارم حالتون خوب باشه.
امروز اومدم تا طرز تهیه یه خورشت خوشمزرو بهتون آموزش بدم. خورشت بامیه!
خورشت بامیه یه خورشت جنوبیه که اگه در تهیه اون، چند تا نکته سادرو رعایت کنین، خیلی خوش طعم و خوش مزه میشه و میتونین از خوردنش لذت ببرین.
مواد لازم:
- پیاز متوسط ۲ عدد
- گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
- بامیه ۵۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- زردچوبه٬ نمک و فلفل به میزان لازم
- غوره یا آبغوره به میزان دلخواه
طرز تهیه:
- پیازها رو خرد کنین و تفت بدین.
- گوشت رو به پیاز اضافه کنین و کمی تفت بدین.
- ادویهها رو اضافه کنین و بعد از یک دقیقه رب گوجه رو به مواد بزنین و اجازه بدین تا چند دقیقه همه مواد با هم سرخ بشن.
- کمی آب جوش به مواد اضافه کنین و بذارین تا گوشت سه ساعت پخته بشه.
- بامیهها رو بشورین و بعد از اینکه خشک شدن کمی از دم اونا رو کوتاه کنین.
- بامیهها رو داخل تابه کمی سرخ کنین.
- بامیهها رو به مواد اضافه کنین و اجازه بدین تا چهل دقیقه با شعله ملایم پخته بشن و خورشت جا بیفته.
- برای ترش شدن خورشت بامیه میتونین ازغوره، آبغوره یا تمبر هندی استفاده کنین.
خورشت آمادست. نوش جان!
فقط دو تا نکترو باید برای پخت خورشت بامیه در نظر داشته باشین که:
نکته 1: فقط مقداری از دم بامیه رو کوتاه کنین. اگر همه اونو جدا کنین، خورشت لزج میشه و ممکنه باب میلتون نباشه.
نکته 2: ترشی این غذا تاثیر زیادی در خوشمزه شدن اون دارد. پس بهتره از تمبر هندی، غوره و یا آبغوره برای ترش کردن خورشت استفاده کنین.