* 200 الی 300 گرم لوبیا سبز
* 3 عدد سیب زمینی کوچک یا 2 عدد سیب زمینی متوسط
* 3 عدد تخم مرغ
* 1 عدد هویج
* 2 قاشق غذاخوری پیاز داغ
* 1 قاشق چایخوری پودر کاری
* زعفران به مقدار لازم
* نمک، زرچوبه و فلفل به مقدار لازم
ابتدا لوبیاهارو ریز میکنیم و داخل ماهی تابه با حرارت ملایم و مقدار خیلی کم روغن و نمک تفت میدیم خود لوبیا آب میندازه و نیازی به آب برای پختن نداره .حالا هویج خورد شده، پیاز داغ، زرچوبه، نصفی از کل مقدار پودر کاری و نمک رو به لوبیا اضافه کرده و تفتشون میدیم.
در ادامه داخل یه کاسه سیب زمینی هایی که پختیم رو رنده میکنیم.حالا تخم مرغ، نمک، فلفل، مابقی پودر کاری و مابقی زعفرون رو هم به سیب زمینی اضافه کرده و خوب مخلوطشون میکنیم.
مخلوط لوبیا رو هم به موادمون اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
بعد از اینکه کوکو خودش رو گرفت برش میگردونیم تا طرف دیگش هم طلایی بشه در این مرحله دیگه نیازی نیست که در ماهیتابه بسته باشه.