۳ مطلب در مهر ۱۳۹۹ ثبت شده است

طرز تهیه نان خرمایی

سلام به همه! روزتون بخیر

امروز اومدم تا طرز تهیه یه شیرینی خوشمزه رو بهتون یاد بدم که خودم خیلی دوسش دارم.

بهتون پیشنهاد میکنم حتما درستش کنین؛ چون طعمش بی‌نظیره!

اسم این شیرینی که احتمالا زیاد شنیدین، نان خرمایی هستش.

 

نان خرمایی

 

اگه همه نکات رو در پخت این شیرینی رعایت کنین، بافتش خیلی لطیف و خوشمزه میشه و خوردنش با چای خیلی میچسبه.

مواد لازم:

  • خمیر مایه فوری 2 قاشق چای‌خوری
  • شکر 3 قاشق غذاخوری
  • آرد 500-450 گرم
  • شیر 150 میلی‌لیتر
  • کره 200 گرم
  • نمک 1 پنس

محتویات داخل نان (میزان مواد داخل نان به دلخواه خودتونه):

  • خرما
  • گردو
  • بیسکوییت
  • کره
  • دارچین

طرز تهیه:

  1. خمیر مایه رو داخل ظرف گودی ریخته و شیر ولرم یا آب رو به همراه یک قاشق شکر، روی خمیر مایه بریزین و حل کنین.
  2. آرد، مابقی شکر ، کره نرم شده و نمک رو داخل ظرف بریزین و ورز بدین تا خمیر آماده بشه. دقت کنین که برای اضافه کردن آرد به مواد، اول کمی از آرد رو بریزین (حدود ۴۰۰ گرم) و اگر خمیر هنوز بیش از حد نرم بود، بقیه آرد رو کم کم و با کنترل اضافه کنین تا خمیر نرمی که به دست نمی‌چسبه، داشته باشین.
  3. روی خمیر رو بپوشونین و به اون نیم ساعت استراحت بدین.
  4. بعد خمیر رو فرم بدین و از مواد میانی داخلش بذارین و مثل تصاویر به اون شکل بدین.
  5. کاغذ روغنی رو روی سینی فر قرار بدین. بعد از شکل دادن به خمیر، اونارو داخل سینی فری که از قبل گرم کردین، بچینین و اجازه بدین تا با دمای ۱۷۵ درجه پخته بشه. مراقب باشین که نان خرمایی خشک نشه و به محض سرخ شدن، اونو از فر خارج کنین.
  6. بعد از سرد شدن نان‌ها، می‌تونین روی اونا پودر قند بپاشین.

 

نان خرمایی

 

مواد میانی:

  1. پوست خرماها رو جدا کنین.
  2. اونا رو همراه کره تفت بدین.
  3. گردو، دارچین و بیسکوییت پودر شده رو اضافه کنین. می‌تونین از بیسکوییت مورد علاقه‌تون و یا مغزیجات دیگه هم به دلخواه استفاده کنین.

فقط در تهیه این نان باید دو نکته رو در نظر داشته باشین:

نکته 1: خمیر مایه خشک فوری، نیاز به استراحت نداره ولی خمیر مایه خشک معمولی رو حدود ۱۰ دقیقه داخل شیر ولرم یا آب ولرم استراحت بدین.
نکته 2: برای پخت، ۱۰ دقیقه شعله پایین فر و ۵ دقیقه نیز گریل رو روشن کنین تا روی نان‌ها طلایی بشه. این زمان بسته به نوع گاز، می‌تونه متفاوت باشه.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سهیلا کرمانشاهی

طرز تهیه دسر مشکوفی

سلام! امیدوارم حالتون خوب باشه.

من امروز با طرز تهیه یه دسر سنتی و خوشمزه مازندرانی اومدم پیشتون. مشکوفی!

 

مشکوفی

 

مشکوفی یا همون دنت خونگی، در طعم‌های مختلفی درست میشه. این دسر بیش‌تر برای افطار در ماه رمضون سرو میشه اما به جز اون در در زمان‌های دیگه هم خیلی دلچسب و پرطرفداره. من میخوام  طرز تهیه مشکوفی زعفرانی رو بهتون آموزش بدم.

مواد لازم:

  • نشاسته گل 4 قاشق غذاخوری
  • شیر 2 پیمانه
  • شکر 1/2 پیمانه 
  • گلاب به میزان دلخواه
  • زعفران به میزان دلخواه

طرز تهیه:

  1. شیر، شکر و نشاسته رو داخل ظرف بریزین و مخلوط کنین.
  2. بعد از اینکه مخلوط یکدست شد، اونو روی حرارت ملایم قرار بدین و مرتب هم بزنین تا غلیظ بشه.
  3. ظرفو از روی حرارت بردارین و گلاب و زعفران رو اضافه کنین و هم بزنین.
  4. موادو داخل ظرف دلخواه بریزین و در یخچال قرار بدین تا خودشو بگیره.
  5. مشکوفی خوشمزه رو نوش جان کنین.

فقط در تهیه این دسر دو تا نکترو باید در نظر داشته باشین:

نکته 1: حتما نشاسته رو در شیر سرد حل کنین، چون وقتی مواد گرم بشن، در شیر حل نمیشه.

نکته 2: اگر نشاسته کاملا در شیر حل نشد، اونو از صافی رد کنین تا موقع پخته شدن گلوله گلوله نشه.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سهیلا کرمانشاهی

طرز تهیه خورشت بامیه

سلام! روزتون بخیر؛ امیدوارم حالتون خوب باشه.

امروز اومدم تا طرز تهیه یه خورشت خوشمزرو بهتون آموزش بدم. خورشت بامیه!

 

خورشت بامیه

 

خورشت بامیه یه خورشت جنوبیه که اگه در تهیه اون، چند تا نکته سادرو رعایت کنین، خیلی خوش طعم و خوش مزه میشه و می‌تونین از خوردنش لذت ببرین.

مواد لازم:

  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
  • بامیه ۵۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه٬ نمک و فلفل به میزان لازم
  • غوره یا آبغوره به میزان دلخواه

طرز تهیه:

  1. پیازها رو خرد کنین و تفت بدین.
  2. گوشت رو به پیاز اضافه کنین و کمی تفت بدین.
  3. ادویه‌ها رو اضافه کنین و بعد از یک دقیقه رب گوجه رو به مواد بزنین و اجازه بدین تا چند دقیقه همه‌ مواد با هم سرخ بشن.
  4. کمی آب جوش به مواد اضافه کنین و بذارین تا گوشت سه ساعت پخته بشه.
  5. بامیه‌ها رو بشورین و بعد از اینکه خشک شدن کمی از دم اونا رو کوتاه کنین.
  6. بامیه‌ها رو داخل تابه کمی سرخ کنین.
  7. بامیه‌ها رو به مواد اضافه کنین و اجازه بدین تا چهل دقیقه با شعله ملایم پخته بشن و خورشت جا بیفته.
  8. برای ترش شدن خورشت بامیه می‌تونین ازغوره، آبغوره یا تمبر هندی استفاده کنین.

خورشت آمادست. نوش جان!

فقط دو تا نکترو باید برای پخت خورشت بامیه در نظر داشته باشین که:

نکته 1: فقط مقداری از دم بامیه رو کوتاه کنین. اگر همه‌ اونو جدا کنین، خورشت لزج میشه و ممکنه باب میلتون نباشه.

نکته 2: ترشی این غذا تاثیر زیادی در خوشمزه شدن اون دارد. پس بهتره از تمبر هندی، غوره و یا آبغوره برای ترش کردن خورشت استفاده کنین.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سهیلا کرمانشاهی